deadmin

rechter ontkent het verzoek van de stam om de oliestroom in de toegangsleiding tot Dakota te stoppen

federale rechter op dinsdag ontkende een verzoek van een inheemse Amerikaanse stam voor moncler uitverkoop een spoedverbod om te voorkomen dat olie door een deel van de Dakota Access-pijplijn stroomt, door te zeggen dat een dergelijke stap in strijd is moncler dames met het publieke belang.

De uitspraak, uitgevaardigd in gerechtelijke documenten voorafgaand aan plannen moncler sale om volgende week olie door de moncler jas heren sale pijpleiding te moncler nederland pompen, volgt maanden van demonstraties in een afgelegen deel van North Dakota, waar de Standing Rock Sioux-stam demonstreerde in een poging om de Dakota Access Pipeline stroomopwaarts oversteken te stoppen van hun reservering. District Court voor moncler jassen heren sale het District of moncler outlet sale Columbia heeft moncler jas dames zijn beslissing gegeven om het verzoek van de Cheyenne River Sioux Tribe af te wijzen, waarbij hij de rechtbank verklaart dat de stam waarschijnlijk onherstelbare schade zal lijden aan de religieuze oefening van haar leden als moncler outlet https://www.monclersale.nl olie in de pijplijn wordt geïntroduceerd, maar Dakota Access zou moncler jassen ook wezenlijk nadeel ondervinden van moncler heren een verbod, gelet op de financiële en logistieke moncler jassen outlet letsels die daaruit zouden voortvloeien.

De pijplijn nadert zijn voltooiing nadat president Donald Trump vorige maand een uitvoerend bevel had getekend moncler jassen dames sale om het pad voor de bouw te effenen. Hij maakte ook de weg vrij voor het Keystone XL-project dat moncler outlet Canadese ruwe olie naar de Verenigde Staten zou leiden.

De Standing Rock Sioux en de Cheyenne River Sioux verloren moncler jas dames sale vorige week een juridisch bod om de bouw van de laatste verbinding van de pijpleiding onder het Oahe-meer in North Dakota te stoppen, waarvan ze beweren dat ze stammengebieden bedreigen. De pijpleiding is klaar om olie te vervoeren op 1 april.

Onder de Republikeinse Trump’s eerste functies was het ondertekenen van een uitvoeringsbevel dat een besluit van de vorige regering van de Democratische president Barack Obama ongedaan maakte om de goedkeuring van de Dakota-pijpleiding uit te moncler jas heren stellen, een moncler jas outlet project van $ 3,8 miljard door Energy Transfer Partners LP.

Boasberg merkte in zijn beslissing op dat een uitspraak om de stam te laten verzoeken om een ​​bevel om te voorkomen dat olie door de 2018 moncler pijpleiding zou stromen, waarschijnlijk in hoger beroep zou worden vernietigd.

Duizenden inheemse Amerikaanse demonstranten en hun aanhangers marcheerden afgelopen vrijdag like it moncler jassen dames naar het Witte Huis om verontwaardiging uit te spreken over de moncler jassen heren beslissing van moncler jas sale Trump.

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns