Cheia constructiilor reusite: finisajele interioare

deadmin

Cheia constructiilor reusite: finisajele interioare

Construirea unei case nu este atat de simpla pe cat s-ar astepta oamenii care vor sa isi puna in aplicare acest vis. Este vorba de numeroase operatiuni care trebuie sa fie realizate de specialisti. Unul din cele mai importante lucruri in constructia unei case este reprezentat de finisajele interioare. Acestea implica tencuiala, izolarea, acoperirea solului, aparatorile si lista poate continua.

Tencuiala – cheia unei reusite in constructii

In cazul construirii unei locuinte, se va aplica pe zidurile camerelor locuibile un strat de tencuiala, apoi se va netezi perfect suprafata superioara. Este vorba de o munca destul de meticuloasa, mai ales langa ferestre, in jurul carora trebuie sa se tencuiasca astfel incat decorul sa fie unul reusit.

Sape izolate

In toate partile de la parter se realizeaza o sapa termoizolanta din spuma poliuretanica, de cea mai buna calitate, pentru o mai buna izolare a solului.

Sapele pentru mortar (de egalizare)

La parter, pe sapa izolanta se toarna o sapa pentru mortar si cimentul in care se incorporaza o armatura metalica pentru a creste rezistenta. Sapa are o grosime de 7 cm si in partea superioara este pregatita pentru a acoperi perfect podeaua. La etaj, este ideala combinatia intre nisip si mortar pusa direct pe placa de ciment. O data stabilita sapa, se poate acoperi podeaua.

Acoperirea podelei

Ultima si cea mai importanta faza a finisajelor interioare este reprezentata de placarea in living, baie, camera de zis si bucatarie a podelei. Clientul poate alege ce tip de acoperire a podelei isi doreste si ce i s-ar potrivi mai bine. Spre exemplu, la baie si la dus este ideala gresia si faianta, in vreme ce in dormitor si in living parchetul ramane solutia perfecta. Dar, pentru rezultate exceptionale clientul trebuie sa tina cont si de recomandarea specialistilor!

 

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns