Idei pentru reamenajarea unui apartament

deadmin

Idei pentru reamenajarea unui apartament

Exista si in ziua de astazi apartamente vechi. Nu este vorba neaparat de anul in care au fost construite cladirile, ci mai degraba este vorba de felul in care este amenajat. Apartamentele cu aspect vechi sunt cele ramase de pe vremea comunismului, apartamentele prost organizate, lipsite de claritate si frumusete. Proprietarii noi, care incearca sa se instaleze in locuinta cumparata au mult de munca. Dupa interventia unui arhitect sau a unui specialist in domeniu, apartamentele vechi concureaza cu cele mai moderne locuinte, astfel renovarea/reamenajarea apartamentului devine succes.

Proiectul de reamenajare al unui apartament din Constanta pe scurt

Pentru reamenajarea unui apartament sunt necesare cateva luni de munca, aproape jumatate de an. Un apartament de 116 metri patrati trebuie atent amenajat astfel incat proprietarii sa se declare multumiti de alegerea facuta. Cea mai mare provocare a specialistilor va fi sa revizuiasca structura in spatiile interioare astfel incat functionalitatea sa se imbine cu aspectul estetic placut. Din pacate, uneori, structura bazei nu poate fi modificata, insa amenajarea interioara are de suferit intr-u mod placut. Arhitectura poate fi adaptata la cerintele moderne si elementele importante pot fi puse in valoare.

Mai mult decat atat, proprietarii doresc sa isi amenajeze spatiul astfel incat sa se potriveasca perfect activitatilor zilnice si specialistii isi propus sa le asculte cerintele si sa le indeplineasca exigentele. Spre exemplu, proprietarii isi pot exprima dorinta de a avea si un dressing, iar acest lucru va fi respectat de catre specialisti.

Iluminarea naturala si artificiala sunt aspecte importante ale amenajarii unui apartament modern

Cel mai mare dezavantaj al unui apartament este lipsa iluminarii naturale. Cu siguranta, nimanui nu ii place sa stea intr-un loc intunecat, de aceea specialistii recurg la unele „artificii” astfel incat sa modifice putin acest lucru. Asadar, se pot utiliza materiale de culoare deschisa, peretii si grinzile sunt vopsite intr-un alb curat, iar spoturile luminoase instalate in tavanul fals atat in bucatarie cat si in living pot avea o contributie importanta in acest sens. Materialele alese in vederea schimbarii aspectului vechi al apartamentului sunt moderne, granitul alb si ceramica alba pot sa predomine, astfel incat sa reflecte cat mai bine lumina naturala.

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns