Maar het is een combinatie van hoe je je voelt en ook moncler

deadmin

Maar het is een combinatie van hoe je je voelt en ook moncler

Sharapova maalt naar de laatste vier in Parijs

PARIJS (Reuters) Maria Sharapova toonde opnieuw haar veerkracht toen ze moncler jassen op dinsdag herstelde van een slechte start van de moncler heren naderende Spanjaard Garbine Muguruza 1 6 7 5 6 1 en moncler uitverkoop de halve finales van French Open bereikt.

Maria moncler sale Sharapova van Rusland reageert tijdens haar moncler jas sale kwartfinale tegen Garbine Muguruza van Spanje tijdens het Franse Open tennistoernooi in het Roland moncler outlet Garros-stadion in Parijs op 3 juni 2014. REUTERS / Gonzalo Fuentes

De 2018 moncler kampioen van 2012 en vorig jaar tweede, die moncler outlet sale Eugenie Bouchard uit Canada tegenkomt in moncler jassen dames de laatste vier, verloor de eerste vier wedstrijden toen ze de eerste set toestond voordat ze haar kalmte hervond tegen een speler die houder Serena Williams knock-out sloeg in de tweede ronde.

Een vroege doorbraak in de tweede set was al het zevende geplaatste moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl Russische dat nodig was om vaart te krijgen.

De wedstrijd draaide Sharapova om toen ze voor 3 in de derde set vasthield na het opslaan van vijf breekpunten in een game die meer dan 10 minuten duurde.

was een van de belangrijkste spellen in gerelateerd de derde set na die wedstrijd heb ik moncler dames meer zelfvertrouwen gekregen. Dat was het keerpunt, vertelde moncler jassen heren sale ze aan verslaggevers.

Ooit een zelf uitgeroepen op ijs op klei, zal Sharapova haar vierde opeenvolgende halve finale van Roland Garros spelen, een prestatie die ze ook op de Australian Open bereikte vanaf 2005 08.

Onder dreigende luchten aan het hof van Philippe Chatrier, stond ze met 4 0 achter en toen moncler nederland ze een comeback in de set bedreigde, vertrouwde Muguruza op haar grote diensttijd moncler jassen dames sale om de Rus op afstand te houden.

De Spanjaard brak om te houden van de opening moncler jas dames sale set te nemen, maar Sharapova is niet iemand om op te geven zonder een gevecht.

denk dat dat een beetje moncler jassen heren verandert. Maar het is een combinatie van hoe je je voelt en ook moncler jas outlet die kleine druk die ze begint te voelen.

Een moncler jas heren dubbele fout zorgde moncler jassen outlet ervoor moncler jas dames dat de in Venezuela geboren Muguruza terugliep voor 3 3, maar in de 11e wedstrijd stuurde de wereld nummer 35 een moncler jas heren sale backhand breed die Sharapova een beslissende breuk bezorgde.

Na het vroegtijdig beslissen in de beslisser, redde Sharapova, die ook uit een set kwam in haar laatste 16 wedstrijd tegen Sam Stosur, vijf breekpunten in de vierde wedstrijd, die zes deuces bevatte.

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns